Naver Collection Møbler på tilbud

Med et møbel fra Naver Collection er du sikker på at få et godt solidt håndværk, af meget høj snedkermæssig kvalitet. Møblerne er typisk udarbejdet i massivt træ, og fås ofte med Corian topplade, som giver en stærk glat overflad der er nem at vedligeholde og tørre af, samtidig med at den er næsten umulig at ødelægge. Corian er et af de allerstærkeste materialer og kan holde hele livet uden at tage skade, selv ved hårdhændet behandling.

Møbeldesign i Naver Collection sortimentet er i skandinavisk minimalistisk stil, med råmaterialer af høj kvalitet med en smuk finish i elegant og ren stil. Der arbejdes med mange træsorter indenfor Naver møbler, herunder bl.a. ask, eg og valnød i forskellige bejdsninger.

Produkterne fra Naver er en kollektion indenfor kategorierne stole, langborde og Skænke. Udover disse primære produktkategorier, laver Naver Colletion også  sofaborde, vitrineskabe, reoler, kommoder og meget mere. Alt sammen i de allerbedste træmaterialer, stål og glas.

Med et møbel fra Naver kan du sammensætte det efter eget ønske. Næsten alle møblerne fås i forskellige størrelse, træsorter, farver og tilbehør, så det passer til lige netop dig behov. Der køres til tider særlige tilbud på Naver Collection Møbler hos forskellige forhandlere, prøv for eksempel at tage et kig forbi Buehøjgård Møbler, som har et stort udvalg af tilbud på Naver Collection Møbler.

En af de mest eftertragtede langborde hos Naver er et Langbord i træ med hvid corian, kaldet GM 7706. Prismæssigt ligger det i den dyre ende og ramme nemt omkring 30.000 kr i den ønskede konfiguration, men så har du tilgengæld også et bord som kan tilpasse sig med butterflyplade, og som kan holde resten af dit liv, og i generationer frem. Husk at et langbord skal passes og plejes for at holde sit smukke ydre i mange år frem, dertil findes en masse gode videoer og forklaringer på nettet til hvordan du plejer og vedligeholder dit træmøbel.  God fornøjelse, og husk også at se på de mange andre flotte, dyre kvalitetsmøbler der findes derude, og forsøg nu for guds skyld at undgå alt for meget billigt skrammel fra dit lokale varehus.

Du kan også se mere på naver collections egen hjemmeside her: http://www.navercollection.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *