Find billige blækpatroner til din printer

Når du skal have nye blækpatroner til din printer, så er det bedste sted at finde billig toner eller blæk til din printer at søge på internettet. Det er vigtigt, at sørge for at du søger korrekt for at finde netop den blækpatron, printhovede eller laser toner, som passer til din printer. Det kunne for eksempel være at du vil søge efter blækpatroner til din Canon Pixma MG 2450. Her har du så muligheden for at søge direkte efter printerens navn efterfulgt af “blækpatron”, hvis det er en blækpatron, ellers skriv laser toner eller laserpatron for tilsvarende til en laserprinter.

Alternativt kan du også søge direkte efter navnet som selve printerpatronen har. Det kan du se ved at tage den ud af printeren, og herpå vil fremgå et navn. Bemærk at der her kan være forskel på kompatible og originale blækpatroner og printhoveder, derfor anbefales det altid at du køber i en webshop, fortrinsvis danske, som du føler dig tryg ved. Det er som regel smartest at købe i en dansk butik, da fragten er billig, og priserne i danske netbutikker på blæk og patroner er meget lave.

Oftest vil det være nemmest at klikke ind på en hjemmeside og kigge direkte på en liste over en producent, fx Canon eller HP, og her finde den printerpatron der passer til dig. Et eksempel kunne være hvis du leder efter en liste over printerpatron til Canon så kan du nemmest muligt finde din printer på en sådan liste. De mest anvendte mærker eller producenter er brother, canon og hp, så det vil typisk være en sådan printer du har stående derhjemme. Hvis du er i tvivl om du skal vælge kompatible eller originale patroner til din printer, så henvend dig til netbutikken som sælger varen. Ofte kan en kompatibel printerpatron være ligeså god som originalen, men tilgengæld er den meget billigere. I nogen tilfælde kan du få kompatible blækpatroner eller printhoveder der indeholder mere blæk end originalen, og derfor også printer flere sider, end en tilsvarende original patron.

Når du køber varer på nettet, har du altid 14 dages fuld retturret, så hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, så kontakt butikken og send varen retur. Så får du oftest dine penge igen, mulighed for ombytning eller at købe en anden blækpatron. Derfor er det ikke så farligt at forsøge sig med en kompatibel eller uoriginal billig blækpatron.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *