Videoproduktion og reklamefilm til billige priser

Hvis du går med tankerne om at få lavet en videoproduktion eller en reklamefilm til dit firma, så bliver du nok lidt forbeholden og tænker: Av, det er nok dyrt. Men det behøver det ikke at være længere med moderne teknologi og nye kommunikations muligheder.

Mange firmaer har i de seneste år opnået en enorm reklameværdi for ganske få penge via de virale medier. En lidt anderledes vinkel på tingene, et par kreative idéer eller blot et spændende produkt i sig selv, kan hjælpe dig og dit firma med at få udbredt kendskabet via en kort videofilm. Youtube, Vimeo, Facebook m.v. er nogen af de steder du kan uploade en sådan video, og de kan så deles videre og indlejres i de andre hjemmesider, samt deles og anbefales uendeligt via sociale medier og øvrig anbefalelses-kommunikation på internettet.

Du kan idag for ganske få penge få lavet dig en professionel og billig reklamefilm til dit firma, som du kan bruge i forbindelse med din markedsføring – både på din egen hjemmeside, egen facebook osv., men også til at sende og vise til dine samarbejdspartnere, til pressen, dine kunder etc. Derved får en sådan reklamevideo hurtigt skabt en værdi der langt overstiger omkostningen ved at få lavet videoproduktionen.

 

Omfavn de virale medier

For at få den helt store glæde og effekt skal du tænke på om din reklamefilm er noget som andre personer vil dele. Ville du selv dele videoklippet med andre, hvis du så det tilfældigt på internettet?  Heldigvis er der mange tricks til hvordan man kan gøre ganske kedelige emner spændende, ved at tilføre det perifere elementer som skaber en interessant eller sjov vinkel.

I nogen tilfælde er du måske blot ude på at få en professionel videofilm, således at dit firma og dine produkter fremstår seriøse og troværdige i din branche. Det kan du også gøre ganske billigt – med ganske få inputs kan et godt produktionsselskab lave dig en webfilm som giver dig det helt rigtige renomé blandt dine kunder og kolleger i branchen.

Held og lykke med det – og kig altid lidt på videoer på youtube for at få en idé om hvad din konkurrenter eller blot andre virksomheder gør godt og dårligt, og brug det så til din egen reklamefilm.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *