Få dit eget hjemmeside design

Alle virksomheder bør have deres egen hjemmeside og deres eget hjemmeside design.

Statistik viser, at på bare fem år har internettet tjent fået 50 millioner bruger – Dette tog henholdsvis kabel-tv og radio 10 og 30 år at komme til dette tal. Dette er bevis nok for at internettet er et stort marketingredskab. Virksomhederne bruger internettet enormt meget til at skabe forretning, hvilket har resulteret i mange tusinde e-handel hjemmesider der findes nu til dags på nettet.

Statistik viser også, at næsten 75% af webbrugere dømmer en virksomhed baseret på kvaliteten af deres hjemmesidedesign. Dette viser klart, at alle virksomheder, både de små og store bør have et ordentligt hjemmeside design, hvis de ønsker at maksimere ROI(return on investment) på deres hjemmeside design.

Den største fordel ved at have en hjemmeside med et godt design er, at det er åbent for kunder 24×7. Information er tilgængelig for brugere på alle tidspunkter og bevidstheden om virksomheden stiger hver gang en ny besøgende kommer og ser dit hjemmeside design. Derfor er det en god idé at have et online visitkort, der giver et godt indtryk af virksomheden – Dette kan et godt hjemmeside design, der præsenterer virksomheden i et godt lys gøre for din virksomhed.

Kvalitetsindhold, brugervenlig navigation, og imponerende hjemmesidedesign giver kunden en stor tillid til firmaet. Ikke alene er det let at huske en hjemmeside adresse, men det er også nemmere at besøge webstedet for at få mere informaiton om virksomheden end at besøge virksomhedens fysiske placering.

At have produkter på en hjemmeside giver som regel en bedre ROI i forhold til at købe annonceplads i aviser og blade. Webreklame er en langsigtet reklame løsning, og firmaer kan let nå ud til millioner af potentielle kunder ved at udsende reklamenyhedsbreve.

Fordele ved hjemmeside design uden tables

Hvis du tænker på at designe en hjemmeside kan tableless hjemmeside design, også kendt som tableless weblayout, være en mulighed der er værd at undersøge. Hjemmeside design er blevet lettere med denne metode til at designe hjemmesider, da udformingen kan ske uden brug af HTML-tabeller. For at arrangere de forskellige dele af teksten på en webside, kan typografisk sprog anvendes i stedet for at bruge HTML-tabeller. Cascading Style Sheets, eller CSS, er et af de mest udbredte typografiske sprog. Det blev indført af W3C i 1996.

Et tableless hjemmesidedesign ved hjælp af CSS har en hel del fordele i forhold til webdesign med tables. Et grundlæggende punkt er tilgængeligheden. I betragtning af at flere enheder, såsom mobiltelefoner og PDA’er bruges til at få adgang til internettet i disse dage, skal indhold, der er på internettet også gøres tilgængeligt for brugere, som arbejder på disse anordninger.

Tableless hjemmeside design sparer også på båndbredden, fordi denne metode skaber websider med færre HTML-tags der udelukkende bruges til at placere indhold. Derfor er disse sider lettere at hente. Metoden fokuserer på at flytte alle instruktioner til layout og placering af indhold på en hjemmeside til eksterne stylesheets. Da den metode sjældent skal ændres og er fælles for mange sider, da websider bliver gemt og genbrugt efter den første download, hvilket betyder en yderligere sænkning af brug af båndbredde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *