cms system til din hjemmeside

De fleste moderne virksomheder har en hjemmeside, og de fleste har idag også tilknyttet et CMS (Content Management System). Læs mere om valg af CMS, og hvordan det hænger sammen med informationsformidling og markedsførings af din hjemmeside.

Når der idag skal udvikles en ny hjemmeside, er det for de fleste virksomheder et “must”, at der medfølger et tilkoblet CMS system, som kan sikre at den jævnlige administration af hjemmesiden foregår så enkelt og smertefrit som muligt. Efterhånden er flere og flere virksomheder begyndt at fokusere på teknik, hosting, features, platform m.v. i CMS systemet, hvilket egentlig også er fint nok. Problemet er bare, at rigtig mange virksomheder i denne sammenhæng glemmer det primære formål med deres hjemmeside – nemlig informationsformidling og markedsføring.

For rigtig mange kommercielle virksomheder kan hjemmesiden være en altafgørende direkte eller indirekte salgskanal for de produkter som virksomheden udbyder. Og her er det altså først og fremmest vigtigt at hjemmesiden udstråler og formidler de korrekte budskaber og indhold, som i sidste ende kan føre til salg eller på anden måde skabe en merværdi for virksomheden. Det er derfor meget vigtigt at der ved valg af CMS til hjemmesiden lægges fokus på ønsker til design, identitet, indholdsformidling og salgsformidling. Først herefter kan der tages stilling til hvilket CMS der bedst muligt kan løse opgaven.

Alt for mange virksomheder går idag ud og “shopper” et CMS, for derefter at forsøge at “tvinge” et design ned i halsen på system. Det bliver ofte en process som betyder at der må gås på kompromis med hjemmesidens usability og design, for at det kan virke sammen med det valgte CMS, og det er den helt forkerte måde at gribe det an på. Et CMS bør ikke diktere din hjemmesides udformning i forbindelse med bl.a. design og usability, det er helt essentielt at CMS’et vælges ud fra at det kan understøtte dit design og usability. Først derefter bør ses på de tilbageværende CMS’ers mulighed for diverse ekstra smarte moduler, features, backend-administration, platform, licensbetingelser osv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *